MITST KLANG

alt

Majlis Ihtifal 'Ilmi Sekolah-Sekolah Menengah Agama Malaysia

E-mail Cetak PDF

Semua muslimin dan muslimat dijemput hadir bagi memeriahkan majlis serta memberi sokongan kepada para peserta khususnya kontingen negeri Selangor.

Baca Lagi
alt

Takwim Peperiksaan & Cuti Akhir Tahun 2015

E-mail Cetak PDF

Berikut adalah makluman berhubung peperiksaan awam & dalaman serta takwim cuti akhir tahun 2015 bagi para pelajar MITS Klang untuk rujukan ibubapa/penjaga.

Baca Lagi
alt

Pulang Ke Asrama Mengikut Jadual

E-mail Cetak PDF

 Kepada semua pelajar MITS Klang anda diminta untuk pulang ke asrama seperti biasa pada hari ini Ahad 27/9/2015 mengikut jadual walaupun bacaan IPU melepasi paras tidak sihat memandangkan MITS adalah sekolah berstatus asrama penuh dan bukan sekolah harian.Namun demikian sebarang aktiviti luar (outdoor) adalah dilarang bagi menjaga kebajikan dan kesihatan para pelajar.Sebarang makluman atau arahan terkini akan dimaklumkan dari masa ke semasa oleh pihak maahad.Segala kerjasama dan keperihatinan daripada semua pihak didahului dengan ucapan ribuan terima kasih.

alt

Memohon Sumbangan

E-mail Cetak PDF

Firman Allah dalam surah Al - Baqaroh : 261 yang bermaksud :-

Baca Lagi
alt

Kejohanan Catur MSSD Klang 2013

E-mail Cetak PDF

Berbekalkan 8 kemenangan dari 9 pusingan, pelajar tingkatan 4 MITST Klang Mohd Fadli Mohd Arbi telah memecah dominasi kaum cina dengan muncul naib johan kategori lelaki bawah 18 tahun di Kejohanan Catur MSSD Klang bagi tahun 2013 yang telah diadakan di SAM Sultan Hisamuddin Sg Bertih pada 4 hingga 7 Februari 2013 yang lalu.

Baca Lagi

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL